Tractaments capil·lars | ST Estilisme | Sant Feliu de Guíxols

Tractaments capil·lars

Més enllà del tall de cabell, una bona melena cal cuidar-la. Amb mim, però també amb productes de primera qualitat i sempre aplicats per unes mans expertes. A St estilisme només treballem amb primeres marques, et proposem el tractament adequat per a cada necessitat.

Olaplex

Una de les grans pors de passar per la perruqueria per a un canvi de color radical és la possibilitat que el nostre cabell quedi destrossat. La solució?: Olaplex.

Olaplex és un dels tractaments clau per reparar el cabell i protegir-lo de tints o decoloracions. El cabell està format per la proteïna de queratina, que té enllaços de sulfur i disolfur. En voler transformar el seu color i la seva forma, els seus enllaços naturals es trenquen, per la qual cosa el cabell cada vegada es debilita més. Olaplex actua com un nexe addicional entre els àtoms de sulfur, per la qual cosa redueix el dany del trencament i del tint.

Olaplex està lliure de components com parabens, sulfats o silicones. Consta de tres passos: els dos primers han de fer-se a un saló, per un professional. El tercer es realitza a casa.

Vine a St Estilisme i t’informarem més sobre com funciona aquesta revolució que té per nom Olaplex.

Olaplex | ST Estilisme | Sant Feliu de Guíxols

Anti encrespament

L’encrespament es produeix quan el cabell està deshidratat, quan li falta humitat. A la deshidratació cal sumar-li el component genètic del nostre cabell: la seva forma, color, gruix, resistència… En general els cabells arrissats són més propensos a l’encrespament.

El tractament antiencrespament que t’oferim a St Estilisme és ideal per eliminar l’encrespament, així com l’excés de volum. Però això sí: sense perdre l’arrissat natural. Una tecnologia innovadora que té com resultat cabells reestructurats, brillants i, per descomptat, sense encrespament.

Stop caiguda

Aturar la caiguda del cabell? Ara sí és possible!

L’ansietat, l’estrès, problemes emocionals, mals hàbits alimentaris, canvis d’estació, hormonals, alguns fàrmacs… les causes poden ser diverses però la solució definitiva a tenim nosaltres!

Posa fre a la caiguda de cabell amb el nostre tractament Stop Caiguda… veuràs quin canvi!

Allisat queratina – Estirat brasileny

No surts de casa sense passar-te la planxa? Pot ser que així aconsegueixis controlar el teu cabell durant un temps però seguirà rebel·lant-se quan tingui ocasió. Descobreix el que la queratina pot fer per tu.

Tractament allisador amb queratina… fins a 3 mesos de duració! 100% segur, 100% eficaç.

L’allisat amb queratina és ideal per a qualsevol tipus de cabell però la seva efectivitat augmenta especialment en cabells arrissats —on observaràs un gran canvi des de les primeres sessions—.

I no només això: a més d’allisar, la queratina —en ser una proteïna que es troba de forma natural en el nostre organisme— conté propietats que retornen la salut al cabell danyat.

La solució: la queratina de la casa Alfaparf. Fàcil d’utilitzar i de preu molt assequible. Vine i t’expliquem amb tot detall!

 

Queratina | ST Estilisme | Sant Feliu de Guíxols

Mascaretes de color

El més nou d’IndolaColorblaster, és el condicionador amb pigment més smart que aporta un resultat espectacular:

  • Tonalitats de pastís a intens.
  • Renovació del color instantània.

Escull el teu to: Willow (rosa), Clarendon (blau), València (verda menta), Lark (gris platejat), Sierra (marró xocolata), Mayfair (vermell), Crema (ros daurat), Juno (neutralitzador).

  • Resultats de color vibrants.
  • Lluentor definitiva.
  • Fàcilment combinable.

I dura fins a 10 rentats, depenent de la qualitat del cabell i el color de la seva base!

Colorblaster | ST Estilisme | Sant Feliu de Guíxols